Про підсумки проведених освітніх моніторингових досліджень якості освіти у 2023 році в Сумській області

gollВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, для координаторів із питань проведення освітніх оцінювань, керівників закладів освіти, педагогічних працівників, 21 грудня 2023 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний організаційно-методичний вебінар «Підсумки проведених моніторингових досліджень за 2023 рік. Завдання на 2024 рік», під час якого було підбито підсумки організації та проведення освітніх моніторингових досліджень 2023 року в Сумській області.

Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, розповіла про особливості проведення моніторингових досліджень міжнародного, всеукраїнського та регіонального рівнів. У рамках виступу доповідачем було виокреслено перспективні завдання на 2024 рік.

Про проведені моніторингові дослідження регіонального рівня (стан готовності педагогів до пролонгації НУШ у 6-11-х класах, формувальне оцінювання як засіб реалізації компетентнісного підходу в НУШ, організація національно-патріотичного виховання учнів закладів загальної середньої освіти, забезпечення психологічного супроводу учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану) інформували Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Черних О.В., Жила О.М., – методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО.

Окремий блок вебінару було присвячено результатам міжнародного моніторингового дослідження якості освіти PISA-2022. Працівниками відділу було розкрито та проаналізовано навчальні досягнення 15-річних українських учнів із математики, читання, природничо-наукових дисциплін, а також зосереджено увагу на взаємозалежності добробуту учнів та їхніх навчальних досягнень.  

За підсумками наради було надано методичні рекомендації.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO