ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

golovnaВідповідно до графіка проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році, розробленого Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, 16 грудня 2023 року у районах (містах, ТГ) Сумської області відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, синхронно з іншими областями України, за єдиними завданнями.

Комплект завдань ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій для здобувачів освіти складався з декількох завдань, пов’язаних тематично – 4, розроблений авторським колективом, під керівництвом Кузічева М.М., консультанта інформатичної галузі центру професійного розвитку «Освітня траєкторія».

Результат роботи над розв’язанням кожної з цих задач був спрямований на використання учнями відповідного до умови задачі, програмного засобу з пакету офісних додатків: Microsoft Office, а саме MS Office Word, MS Office Excel, MS Office Power Point, MS Office Access.

Олімпіадні завдання ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій зорієнтовані на інформатичну компетентність здобувачів освіти, їхній інтелектуальний потенціал, неординарність і креативність мислення.

Попри дію правового режиму воєнного стану та напруженої безпекової ситуації в країні, й Сумській області зокрема, олімпіадні завдання виконували учні з 31 територіальної громади. Не брали участь в олімпіадних змаганнях учні з 20 територіальних громад.

Переможцям ІІ етапу бажаємо успіхів у подальших змаганнях!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO