EVENTBOOK АБО СТАРТ ПЕРШОГО ТУРУ (ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП) ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ- 2024» У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

golovnaОптимістичні настанови отримали учасники тематичних заходів, із нагоди старту першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», від Гробової В.П., директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, доктора юридичних наук, професора, яка наголосила на важливості участі педагогів у зазначеному конкурсі фахової майстерності та спільній відповідальності 99 учасників і 20 членів журі за відкрите, об'єктивне, професійне самопозиціювання під час усіх випробувань у рамках програми та відповідно до умов конкурсу професійної майстерності педагогів.

Презентацією локації з компенсації освітніх втрат ‒ EventBook, що створена на базі комунального закладу Сумський  обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 12 грудня 2023 року було розпочато перший етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

Урочисто відкрив EventBook Нікітін Ю.О., ректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, доктор історичних наук, професор, привітавши учасників заходу та акцентувавши увагу присутніх на актуальності створення (за ініціативи Удовиченко І.В., доктора педагогічних наук, професора) локації EventBook, у якій і продовжили свою роботу члени журі однієї з чотирьох номінацій.

Удовиченко І.В., проректором з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, презентовано можливості EventBook – локації компенсації освітніх втрат, популяризовано місце та роль книг-трансформерів, лепбуків, 3D/4D/5D-Book як засобів навчання, у процесі компенсації освітніх втрат здобувачами освіти та педагогами.

Сердюк О.П., завідувачем навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, розкрито можливості електронної бібліотеки EventBook (науково-популярного та методичного спрямування).

Пролонговано захід – у настановну нараду для учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика». Нікітін Ю.О., ректор Сумського ОІППО, привітав учасників заходу з початком конкурсних випробувань та побажав максимальної реалізації творчих і нестандартних рішень під час участі у конкурсі.

Удовиченко І.В., проректор Сумського ОІППО, нагадала присутнім умови участі у конкурсі, озвучила календар першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», а також наголосила на максимальній консолідації педагогами власних ресурсів, задля демонстрації ними педагогічної та методичної майстерності через призму власної фахової компетентності.

По завершенню настановної наради учасники відбіркового етапу першого туру конкурсу взяли участь у першому конкурсному випробуванні ‒ «Тестування» (для всіх номінацій), під час якого мали можливість продемонструвати власні педагогічні, методичні, психологічні та фахові знання й уміння.

Результати роботи першого дня змагань оприлюднено на сайті Сумського ОІППО.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO