Стажування магістрантів

golovnaСтажування є невід’ємною складовою освітнього процесу у підготовці магістрантів. Протягом грудня 2023 відбувся процес підписання договорів про стажування магістрантів денної форми навчання з спеціальності 053 Психологія та 073 Менеджмент із установами та організаціями в галузі освіти, незалежно від правових форм і форм власності.

Відповідно до графіка освітнього процесу на факультеті підвищення кваліфікації та перепідготовки на 2023-2024 навчальний рік з 04.12.2023 по 29.12.2023 відбувається стажування магістрантів на заздалегідь визначених базах, які забезпечують виконання програми стажування. До керівництва стажуванням магістрантів залучаються досвідчені викладачі кафедри психології та кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту та стейкхолдери з баз стажування.

Під час стажування студенти отримують можливість осмислити, узагальнити та надійно закріпити знання, здобуті за весь попередній період навчання та визначити доцільні шляхи і способи ефективного їх використання для підготовки індивідуального завдання відповідно до теми кваліфікаційної (магістерської) роботи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO