НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ВЕБІНАР «КОРЕГУВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ЗАМОВЛЕННЯ КУРСІВ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ НА 2024 РІК»

golovnaЗ метою обговорення актуальних питань щодо замовлення курсів підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Сумської області 27 листопада 2023 року проректором з науково-педагогічної та навчальної роботи, деканом факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки та методистами навчального відділу КЗ СОІППО був проведений навчально-методичний вебінар «Корегування регіонального замовлення курсів підвищення кваліфікації на 2024 рік» для спеціалістів, відповідальних за підвищення кваліфікації педагогів у громадах/закладах освіти/освітніх установах/організаціях/центрах Сумської області.

Завданням навчально-методичного вебінару було обговорення питань щодо особливостей корегування регіонального замовлення курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти на 2024 рік у КЗ СОІППО.

Участь у вебінарі взяли понад 150 спеціалістів, відповідальних за підвищення кваліфікації педагогів у громадах/закладах освіти/освітніх установах/організаціях/центрах Сумської області.

Модератором заходу виступила Луценко С.М., к. н. держ. упр., доцент, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ СОІППО.

Згідно програми навчально-методичного вебінару Панченко С.М., к. психол. н. доцент, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи КЗ СОІППО, розкрила особливості корегування регіонального замовлення курсів підвищення кваліфікації на 2024 рік та відповіла на численні питання учасників зустрічі.

Овчаренко В.О., методист навчального відділу КЗ СОІППО наглядно презентував можливості редагування списків навчальних груп курсів підвищення кваліфікації на 2024 рік в системі електронного замовлення «СОІППО. Курси. Замовлення».

Консультацію з питань технічної підтримки для слухачів при проходженні курсів підвищення кваліфікації надала Яловець І.Г., методист навчального відділу КЗ СОІППО

Проінформувала щодо заключення договорів про надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації на 2024 рік Середа А.С., методист навчального відділу КЗ СОІППО.

Учасники вебінару ділились своїми здобутками та напрацюваннями, останніми викликами та кадровими проблемами під час воєнного стану в Україні, висловлювали вдячність за партнерські стосунки,  знаходили слова підтримки та сподівання на подальшу співпрацю в організації підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, навчально-допоміжного персоналу в галузі освіти Сумської області.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO