ОБЛАСНИЙ ВЕБІНАР, ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТУ SELFIE У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

golЦифрова трансформація освіти і науки є одним із пріоритетних напрямів роботи Міністерства освіти і науки України. З метою сприяння цифровій трансформації закладів освіти МОН спільно з Європейським фондом освіти та за підтримки Міністерства цифрової трансформації України було успішно запроваджено проєкт SELFIE (Self-reflection on Effective Learning by Fostering the Use of Innovative Education Technologies) (лист МОН № 1/9 – 447 від 07 вересня 2021 року).

SELFIE – це безкоштовний, само-адаптивний інструмент, який допомагає закладам освіти здійснювати аналіз рівня використання цифрових технологій в освітньому процесі. SELFIE дозволяє закладам скласти уявлення про те, на якому рівні вони перебувають, та допомагає розробити стратегічний план дій для підвищення ефективності їх цифрових можливостей.

01 листопада 2023 року відбувся обласний вебінар з питань використання SELFIE у закладах освіти. У вебінарі взяли участь 250 представників шкіл з різних куточків області.

Запропонований експертами Європейського Союзу онлайн-інструмент спрямований на допомогу закладам освіти у моніторингу ефективності впровадження цифрових технологій в освітній процес. 

У 2023–2024 навчальному році заплановано використання інструменту SELFIE у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти в усіх регіонах.

На вебінарі було висвітлено особливості роботи з програмним продуктом, продемонстровано організацію та процес проведення самоаналізу.

Старшим викладачем кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗ СОІППО Михайлом НІКОЛАЄНКО було надано кваліфіковану допомогу з використання даного продукту, створено та надано у користування детальну покрокову інструкцію, надані відповіді на запитання учасників вебінару.

Матеріали вебінару розташовано за посиланням: https://nikoboard.blogspot.com/2023/10/selfie-2023-2024.html#more.

Запрошуємо до плідної співпраці з реалізації цифрової трансформації України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO