Луценко Світлана Миколаївна

Луценко crЛуценко Світлана Миколаївна – декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки КЗ СОІІППО, кандидат наук з державного управління, доцент. Відмінник освіти України.

Освіта. У 1987 році закінчила СДПУ ім. А.С. Макаренка, спеціальність «Історія та педагогіка», кваліфікація «Вчитель історії та суспільних дисциплін, методист з виховної роботи». У 2006 році закінчила СДПУ ім. А.С,Макаренка, спеціальність «Педагогіка вищої школи», кваліфікація магістр зі спеціальності "Педагогіка вищої школи". У 2011 році закінчила аспірантуру у КПУ, спеціальність «Державне управління», кваліфікація кандидат наук з державного управління (Тема дисертації «Механізми інформаційного забезпечення публічної влади в Україні» - 25.00.02 «механізми державного управління»).

Науково-педагогічна діяльність.  Вчитель правознавства та громадянської освіти вищої категорії, вчитель – методист; сертифікований тренер з інтерактивних методик викладання, регіональний тренер з прав людини, фасилітатор, випускниця міжнародних тренерських програм та проектів.

Науковий керівник здобувачів наукового ступеню (Івашина Л. П., захист - 01.03.2018 тема «Механізми державного регулювання розвитку сільського зеленого туризму» ; Бєляєва О.П.,захист - 11.05.2021 тема  «Механізми державно-громадської взаємодії в управлінні фаховою передвищою освітою»). Неодноразово залучалась до офіційного опонування захисті дисертацій на здобуття наукового ступеню.

Переможниця міжнародної першості з наукової аналітики (м. Лондон), дипломант Міжнародного фестивалю педагогічних інновацій (м. Черкаси).

Має більше 130 наукових та науково-методичних публікацій.

Сфера наукових інтересів: Інформаційний менеджмент; Проєктний менеджмент; Публічне управління; Інноваційні підходи до підготовки та підвищення кваліфікації керівників закладів освіти в умовах ризиків; Розвиток професійних компетентностей менеджера в умовах автономії.

Громадська діяльність. Член правління ГО «Інтелектуальна країна», виконання НДР на замовлення Сумської МР – розробка Інтеркультурної стратегії м. Суми у взаємодії з ГО «Центр освіти впродовж життя».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO