Зовнішні освітні оцінювання: результати НМТ-2023. Перспективи на 2024 рік

golВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, для відповідальних осіб за проведення національного мультипредметного тесту/ зовнішнього незалежного оцінювання у територіальних громадах, учителів закладів освіти, 17 жовтня 2023 року на базі Сумського ОІППО відбувся обласний вебінар на тему: «Зовнішні освітні оцінювання: результати НМТ-2023. Перспективи на 2024 рік», на якому було підбито підсумки організації та проведення національного мультипредметного тесту 2023 року в Сумській області.

 Остапенко О.І., завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО, проаналізувала загальні показники участі випускників закладів освіти у НМТ, місце Сумської області у всеукраїнському рейтингу з української мови, математики, історії України, біології, фізики, хімії та іноземних мов, акцентувавши увагу на кількості 200-бальних результатів учасників НМТ. До учасників заходу були доведені особливості процедури проведення та новації НМТ-2024.

Із регіональними результатами НМТ-2023 випускників закладів загальної середньої освіти міських, селищних, сільських територіальних громад з предметів, винесених для складання НМТ, ознайомили учасників заходу методисти навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО - Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Жила О.М., Черних О.В.

За підсумками наради було надано методичні рекомендації щодо організованого та якісного проведення НМТ-2024.

  

          

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO