СПІВПРАЦЯ ЗІ СПОНСОРАМИ

golovnaОсвітнім простором європейського зразка, метою якого є якісне навчання здобувачів освіти в умовах воєнного стану, створення безпечного освітнього середовища та умов для соціальної згуртованості учасників освітнього процесу Сумщини, є Сумський освітній хаб (SUMY Ed HUB), який другий рік поспіль здійснює свою освітницьку діяльність.

Залучення контингенту з числа внутрішньо переміщених осіб територіальних громад, що потребують допомоги, формалізація діяльності, запровадження нових інтегрованих курсів, надання можливості психологічної адаптації та створення безпечного освітнього середовища для внутрішньо переміщених осіб Сумської області – основні завдання Сумського освітнього хабу.

Однім із основних освітніх векторів розвитку на теренах нашого Інституту вважається розвиток STEM-освіти, зокрема розгляд нових можливостей використання STEM-лабораторій, обґрунтування шляхів  формування STEM-компетентностей в учнів, розвиток критичного мислення і мотивування їх до наукової діяльності, самоосвіти та освіти впродовж життя.

Завдяки нашому спонсору БФ «Фонд освітніх ініціатив» у особі голови благодійного фонду Антона ДЗЮБИ Сумський освітній хаб у своїй діяльності користується наданим сучасним обладнанням для проведення навчальних занять та консультацій з НМТ, інформаційно-цифрової грамотності, психологічного розвантаження.

У вересні 2023 року благодійний фонд «Фонд освітніх ініціатив»
за сприяння Міністерства освіти і науки України, вкотре опікуючись освітньою діяльністю Інституту, презентував 20 сучасних комп’ютерів «Dell» для забезпечення ефективної роботи Сумського освітнього хабу та науково-дослідної лабораторії STEM-освіти, що значно вплине на їх продуктивність. З використанням сучасних та новітніх гаджетів у аудиторіях, що відповідають вимогам до облаштування безпечного освітнього середовища, хаб успішно продовжує реалізовувати поставлені завдання. 

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в облаштуванні комп’ютерного класу сучасним обладнанням для задоволення потреб здобувачів освіти. 

Розраховуємо на подальшу плідну співпрацю з благодійним фондом «Фонд освітніх ініціатив».

 

  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO