В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях #BraveKidsUkr

golovnaЗ початком нового навчального року освітній процес у закладах освіти здійснюється не тільки онлайн, але й у змішаному режимі, що передбачає безпосереднє перебування здобувачів освіти в закладі. В умовах воєнного стану перебування в закладі може супроводжуватися повітряними тривогами, артилерійськими обстрілами, а тому здобувачі освіти змушені спускатися до укриттів, що для дітей є стресовою ситуацією. А тому перебування в укритті передбачає не тільки побутовий комфорт, але й психологічний, адже складно спрогнозувати, якою буде реакція конкретної дитини на стрес.

Щоб учням та студентам під час повітряних тривог було спокійніше,  Міністерство освіти і науки України та Фонд Східна Європа запустили кампанію #BraveKidsUkraine. Її мета – створити максимально комфортні психологічні умови для перебування дітей в укриттях.

У межах кампанії відомі люди, лідери думок, музиканти, актори та блогери з України та із-за кордону записують короткі відеоролики. Відео містять слова підтримки, побажання, вправи, ігри та цікаві завдання – усе легко повторити, перебуваючи у сховищі. Ознайомитися із активностями кампанії можна  за посиланням: https://bravekidsukraine.org/brave-kids/ та на сторінці у Фейсбуці   Brave.Kids.Ukraine.

Корисні матеріали про активності дітей в укритті також можна знайти на платформі «Спільно до навчання» (https://osvitanow.org/shelter-activities/).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO