УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ

golovnaВручення дипломів магістрам – визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів і студентів. Урочисте оприлюднення результатів навчання відбулося 06 липня 2023 року у Комунальному закладі «Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» з нагоди вручення дипломів магістрам спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Управління навчальним закладом» та спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» освітньо-професійної програми «Педагогіка вищої школи».

З вітальним словом до присутніх звернувся в. о. ректора КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій ГРИЦАЙ, який привітав магістрів із завершенням навчання у магістратурі та наголосив, що ці 2 роки були роками випробування, пошуку нових форматів взаємодії, професійної комунікації і водночас були роки натхненної праці, професійного зростання та руху  до поставленої мети.   

Проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, кандидат з державного управління, доцент Світлана ЛУЦЕНКО побажала магістрам успіхів і професійної реалізації  у подальшій кар’єрі та особистому житті.    

Найщиріші вітання та побажання натхнення, подальших успіхів, професійних злетів та перемог висловила завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, кандидат педагогічних наук, доцент Галини ЄФРЕМОВА.

Слова подяки за активну співпрацю, творчу взаємодію, креативну реалізацію освітніх заходів висловила куратор групи УНЗ, кандидат педагогічних наук Ірина КОЖЕМ’ЯКІНА.

Адміністрація закладу та науково-педагогічні працівники інституту побажали магістрам віри в себе, подальших особистих звершень, добра, миру та перемоги! 

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO