Семінар-практикум “Впровадження електронної системи керування навчанням та документообігу (електронного журналу/щоденника) програмного продукту Система автоматизації навчального процесу Smart School”

nagolovnuНа виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 08.08.2022 №707 “Про затвердження Інструкції з ведення ділової документації в закладах загальної середньої освіти в електронній формі” та відповідно до листа Департаменту освіти і науки Сумської ОДА від 09.08.2022 №041-13/3163 “Про використання програмного продукту” та з метою запровадження електронного документообігу у закладах освіти та органів управління освітою 30.06.2023 на базі КЗ СОІППО було проведено семінар-практикум “Впровадження електронної системи керування навчанням та документообігу (електронного журналу/щоденника) програмного продукту Система автоматизації навчального процесу Smart School” для представників органів управління освітою.

Захід відвідали освітяни з Сум, Білопілля, Есмані, Краснопілля та інших об'єднаних територіальних громад Сумщини. В рамках заходу учасники мали можливість отримати безпосередньо від розробників Системи автоматизації навчального процесу Smart School інформацію щодо особливостей організації електронного документообігу в закладах освіти. Система Smart School поєднує в собі функції, які зазвичай виконуються в різних програмах. Користувачі отримують доступ до модулів складання розкладу, електронного журналу, автоматичної звітності, особистого кабінету учня, тестування - в одному програмному пакеті. Для роботи в Smart School не потрібно мати ніяких спеціальних навичок, окрім базового користування ПК. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє працювати в системі легко та швидко. Використання електронного журналу надає значні переваги, такі як можливість автоматичного генерування звітів про успішність, доступність 24/7 з будь-якого пристрою, де є Інтернет. Крім того, програмне забезпечення Smart School дозволяє друкувати журнал успішності класу (академічної групи) у відповідності з Державним стандартом. Це дозволяє відмовитись від ведення паперового журналу, роздрукувавши його із програми наприкінці семестру або навчального року. Простий майстер складання розкладу дозволяє в інтуїтивно зручному вигляді формувати графік проведення навчальних занять. Система автоматично сповіщає про можливі конфлікти. Також передбачені можливі зміни в розкладі і, за необхідності, формування розкладу занять на кожен день окремо. Програмне забезпечення дозволяє формувати основні типи звітів для навчальних закладів. Оперативні та підсумкові відомості успішності, журнал обліку відвідування занять, журнал замін та інші документи, доступні для перегляду в системі та друку.

Враховуючи обставини та виклики часу, перехід на електронний документообіг в закладах освіти сприятиме не лише оптимізації адміністрування, а й відповідатиме вимогам інформаційного суспільства. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO