Навчальні семінари з питань підготовки працівників тимчасових екзаменаційних центрів НМТ-2023

nagolovnuПитання підготовки педагогічних, науково-педагогічних працівників, які залучатимуться для роботи на тимчасових екзаменаційних центрах національного мультипредметного тесту 2023 року, обговорено під час zoom-конференції Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти 24 травня 2023 року із відповідальними особами за підготовку персоналу пунктів тестування в округах та закладах освіти.

Відкрив нараду Сидоренко О.Л, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який привітав учасників, побажавши результативної участі в нараді та акцентував увагу на актуальних питаннях щодо організації та якісного, а головне, безпечного проведення НМТ-2023.

Заступником директора Харківського РЦОЯО Русановою Н.О. було розставлено акценти на етапах проведення навчання залученого персоналу центрів, вимогах до безпечного проведення тестування, а саме, – облаштування захисних споруд цивільного захисту, організацію та їх утримання.

Начальник організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО Шматько О.Є звернула увагу присутніх на основні нормативно-правові документи, що регламентують процедуру проведення НМТ та ознайомила відповідальних осіб із регламентом підготовки персоналу тимчасових екзаменаційних центрів.

26 травня 2023 року відбувся тренінг для всіх категорій залучених щодо роботи на тимчасових екзаменаційних центрах з програмним забезпеченням для проведення НМТ, на якому залучений персонал у режимі онлайн мав можливість протестувати процедуру цьогорічного НМТ.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO