ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ XХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТВОРЧОСТІ «ОБ'ЄДНАЙМОСЯ Ж, БРАТИ МОЇ!»

golovnaВідповідно до листа Міністерства освіти і  науки України від 15.11.2022 № 1/13928-22 «Про проведення XХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», у період з 01 листопада 2022 року до 25 лютого 2023 року відбувся ХХІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, що пройшов під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!».

До розгляду в конкурсі приймалися  роботи на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», що раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів, присвячені Збройним силам України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету й територіальної цілісності України.

Епіграфом до творчих робіт взято слова Надії Гуменюк: «Наш дух не вбити, волю не зламати, за нами – діти й Україна-мати і з нами воля й правда вікова!».

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.05.2023 № 550 «Про нагородження переможців 4 (підсумкового) етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» переможцями визнано:

у номінації «Література» (із 5 представників від Сумської області)

Косенко Анну, ученицю Нижньосироватського ліцею імені Бориса Грінченка Нижньосироватської сільської ради Сумського району (оповідання «Небо»). Керівник – Косенко Світлана Григорівна, учитель української мови та літератури Нижньосироватського ліцею імені Бориса Грінченка Нижньосироватської сільської ради Сумського району;

у номінації «Історія України і державотворення» (із 5 представників від Сумської області)

Новикову Поліну, ученицю Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради («Ігор Білевич: хроніка життя й подвигу»). Керівники – Давиденко Наталія Олександрівна, учитель історії Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради; Цінько Світлана Василівна, учитель української мови і літератури Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради.

Щиро вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших перемог!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO