Здорове та безпечне середовище в НУШ: схвалено план заходів на 2023 рік

golovnaРозпорядженням Кабінету Міністрів України № 174-р від 24.02.2023  затверджено План заходів на 2023 рік із реалізації Національної стратегії розбудови безпечного  здорового освітнього середовища в Новій українській школі.

Під час військових дій та ще тривалий час після їх закінчення заклади освіти в Україні працюватимуть у нових для себе умовах та вимогах щодо безпечного освітнього середовища. В умовах воєнного стану створення безпечного освітнього середовища є одним із першочергових завдань, виконання яких має реалізувати право на безпечні та нешкідливі умови навчання й забезпечення прав здобувачів на освіту.

З більш детальною інформацією щодо плану заходів на 2023 рік із реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища в НУШ можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO