УЧАСТЬ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «НАУКА І МОЛОДЬ – 2023: ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ЗМІН»

golovna14 квітня 2023 відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «НАУКА І МОЛОДЬ – 2023: ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ГЛОБАЛІЗАЦІЙНИХ ЗМІН».

Безпосереднім організатором та модератором конференції виступила кафедра педагогіки, адміністрування і спеціальної освіти ННІМП ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України.

Михайло ЖУК, кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри соціально-гуманітарної освіти Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відкрив пленарне засідання доповіддю  «Можливості проблемно-ресурсного та індикативно-технологічного вимірів української освіти в форматі сучасних викликів і перспектив освіти 4.0». У своєму виступі Михайло ЖУК через аналіз англомовних ресурсів акцентував увагу на тому, що потрібні активні транзити розбудови в Україні «Освіти 4.0» при паралельному дослідженні «Освіти 5.0» та «Освіти 6.0».               

Із записом заходу можна ознайомитись на каналі YouTube за посиланням: https://youtube.com/live/4NvxGdtPOck?feature=share

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO