ОСВІТНІЙ ПРОЄКТ «СВІТ ЧЕКАЄ КРИЛАТИХ» ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ УЧИТЕЛІВ

golovna5 березня 2023 року Комунальним закладом Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти  спільно з Інститутом педагогіки НАПН України та ТОВ «Освітній проєкт «Світ чекає крилатих» від Анжеліки Цимбалару» в режимі онлайн проведено вебінар для педагогічних працівників початкової школи закладів загальної середньої освіти Сумщини.

Під час вебінару Анжеліка Цимбалару, наукова керівниця й авторка освітнього проєкту «Світ чекає крилатих», презентувала інтегровану освітню програму для початкових класів, розроблену командою  однодумців. Учасники мали змогу ознайомитися з навчальним змістом програми, інноваційними навчально-методичними матеріалами, унікальною системою оцінювання тощо.

Авторка проєкту зазначила, що освітня система проєкту побудована на засадах критичного мислення, діяльнісного підходу, а головне  – особистісно зорієнтована і враховує не тільки вікові, а й психологічні особливості та потреби дитини. Система ефективно розв’язує проблему якісного і корисного навчання для реального життя.   

Радимо педагогам ознайомитися з цією сучасною вітчизняною методикою початкової освіти, що вже встигла добре зарекомендувати себе в багатьох закладах освіти різних регіонів України.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO