ЗАСІДАННЯ ЕКСПЕРТНОЇ РАДИ СТЕЙКХОЛДЕРІВ

golovnaЛегітимний інтерес – підвищення якості географічної освіти, об'єднав внутрішніх і зовнішніх стейкхолдерів, якими є Удовиченко І.В., проректор СОІППО, доктор педагогічних наук, професор; Гузенко О.В., доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту СОІППО, кандидат педагогічних наук, що зібралися 04.04.2023 на засіданні експертної ради за спеціальністю 014 Середня освіта (Географія) задля обговорення конструктивних питань щодо організації процесу навчання географії у закладі вищої освіти та консолідації географічної думки науковців Сумської області.

Метою заходу було залучення до продуктивної дискусії стейкхолдерів освітньо-професійних програм за спеціальністю 014 Середня освіта (Географія) та напрацювання отимізаційних заходів щодо поліпшення якості географічної освіти.

Засідання експертної ради за спеціальністю 014 Середня освіта (Географія), яке відбулося у змішаному форматі у СумДПУ ім. А.С. Макаренка, модерували Рябуха А.П., начальник управління Державної служби якості освіти у Сумській області та Корнус А.О., завідувач кафедри загальної та регіональної географії СумДПУ ім. А.С. Макаренка, кандидат географічних наук, доцент.

У заході узяли участь науково-педагогічні працівники кафедри загальної та регіональної географії, розробники освітньо-професійних програм, випускники, здобувачі вищої освіти, роботодавці, внутрішні та зовнішні стейкхолдери. 

З огляду на завдання зовнішніх стейкхолдерів (визначати пріоритетні напрями запровадження інновацій, сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати пропозиції щодо покращення якості практичної підготовки здобувачів вищої освіти та необхідних компетенцій), Удовиченко І.В. надала практичні поради з інтегрування змісту освіти, адаптації компетентнісного та діяльнісного підходів до реалізації прагматичної складової навчання тощо. Гузенко О.В. запросила до співпраці здобувачів освіти.

Учасники експертної ради об'єдналися навколо спільної теми, виступаючи з доповідями, співдоповідями, тезами в обговореннях та ін.

Сучасне співробітництво – об'єднання без домінування!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO