ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОТЯГОМ БЕРЕЗНЯ 2023 РОКУ: СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ

golovnaУ березні 2023 року в КЗ СОІППО продовжилася робота з забезпечення освітнього процесу щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників Сумщини, як за очною формою, так із використанням технологій дистанційного навчання. Важливими напрямами провадження якісної освіти є сприяння розвитку нових ідей і поширення кращих практик реалізації освітнього процесу в контексті відповідності вимогам сьогодення. Організації освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні не завадили такі негативні фактори, як повітряні тривоги під час занять та необхідність переховуватися в укриттях, особливий психологічний стан працівників освітньої галузі під час війни.

Відповідно до плану освітньої діяльності на 2023 рік протягом березня були проведені курси підвищення кваліфікації для слухачів інституту та забезпечено виконання освітніх програм підготовки магістрантів з використанням платформи Microsoft Office 365 A1 (застосунок MS Teams) та аудиторних занять.

У період з 06 березня 2023 року по 31 березня 2023 року на курси підвищення кваліфікації зараховано 985 слухачів у 51 групу. Із них:

  • на фахові курси – 113 осіб у 7 групах;
  • на підвищення професійної компетентності шляхом стажування – 1 особа;
  • на курси за вибором – 871 особу в 44 групах.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 217 працівників освітньої галузі.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 871 педагогічний працівник.

У березні продовжили навчання магістранти спеціальностей: 053 Психологія 1 курс (денна форма навчання), 073 Менеджмент 1 курс (денна форма навчання).  У студентів 1 курсу заочної форми навчання спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки відбулася настановна сесія.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO