НМТ-2023: демонстраційний тест із хімії

himiyaДля практичного використання та підготовки учасників до національного мультипредметного тесту 2023 року вже доступний  демонстраційний тест із хімії.

Потенційним учасникам, які бажають виконати його завдання в онлайновому середовищі, слід пам’ятати про те, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак, за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Тест із хімії налічує 30 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (22 завдання), на встановлення відповідності (логічні пари) (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні, учасники зможуть обирати послідовність виконання завдань, за потреби, повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а, після завершення роботи, – отримати результат.

Під час виконання завдань із хімії можна користуватися довідковими матеріалами, а саме, «Періодичною системою хімічних елементів» (короткою і довгою формами), таблицями «Розчинність основ, кислот,  амфотерних гідроксидів і солей у воді за 20–25 ℃», «Ряд активності металів».

Учасники можуть завантажити файл із  демонстраційним варіантом тесту з хімії на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

На сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розміщено методичний порадник «Підготовка учнів закладів загальної середньої освіти до НМТ – 2023 з хімії», із яким можна ознайомитися за посиланням http://www.soippo.edu.ua/index.php/5555-pidgotovka-uchniv-zakladiv-zagalnoji-serednoji-osviti-do-nmt-2023-z-khimiji.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO