Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: про НМТ з української мови

golovnaУ межах інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань організації національного мультипредметного тесту у 2023 році, 23 березня 2023 року вчителі (викладачі) української мови та літератури закладів загальної середньої освіти територіальних громад Сумської області, закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти узяли участь у методичному семінарі з української мови, проведеному фахівцями науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

На заході від Сумського ОІППО була присутня завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Остапенко О.І.

Zoom-конференція об’єднала навколо себе близько 100 учасників.

Відкрила нараду Русанова Н.О, заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, яка зупинилася на нормативному забезпеченні національного мультипредметного тесту 2023 року та анонсувала основні зміни.

Методист науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Мариняк Р.С. представила розподіл результатів національного мультипредметного тесту з української мови 2022 року усіх категорій учасників, порівнявши рівень знань випускників закладів загальної середньої освіти із випускниками закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, а також прокоментувала учасникам семінару розбір завдань тесту з української мови однієї із сесій НМТ-2022, у деталях зупинившись на пунктуаційних, фонетичних та типових граматичних помилках учасників. У заключній частині учасників семінару було проінформовано про особливості НМТ-2023 та ресурси для його підготовки.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO