Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: про НМТ з математики

golovnaУ межах інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань організації національного мультипредметного тесту у 2023 році, 22 березня 2023 року вчителі (викладачі) математики закладів загальної середньої освіти територіальних громад Сумської області, закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти узяли участь у методичному семінарі з математики, проведеному фахівцями науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

На заході від Сумського ОІППО були присутні завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Остапенко О.І.; методист математичної освітньої галузі, інформатичної освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Свєтлова Т.В.

Zoom-конференція об’єднала навколо себе близько 100 учасників.

Відкрив нараду Сидоренко О.Л, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який наголосив на тому, що національний мультипредметний тест у 2023 році відбудеться, але до процедури та структури тесту будуть унесені зміни. Задача на сьогодні, – донести до вчителів ці зміни та відмінності задля ефективної роботи з учасниками.

Методист науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Половін Б.А. звернув увагу присутніх на розподілі результатів з математики 2022 року, проаналізував завдання тесту за рівнями складності, закцентував увагу на особливостях національного мультипредметного тесту 2023 року та ресурсах для його підготовки.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO