Сертифікація вчителів початкових класів 2023: етап перший

golovna11 березня 2023 року відбувся перший етап сертифікації педагогічних працівників, у якому взяли участь 33 вчителі початкових класів Сумської області. Явка склала 100 % від очікуваної кількості.  

Вітаємо учасників цьогорічної сертифікації та бажаємо їм пройти усі етапи так само спокійно і впевнено, як незалежне тестування.

Цьогорічна квота Сумської області складала 36 місць із 1500 запланованих. Загалом на сертифікацію педагогічних працівників у 2023 році зареєструвалося 1386 учителів початкових класів із 976 закладів освіти України.

Тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів тривало 180 хвилин. Тест містив 100 завдань. Максимальна кількість балів, яку можуть набрати учасники першого етапу, правильно виконавши всі завдання, – 100.

Правильні відповіді до тестових завдань буде розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти до 13 березня, а результати з’являться на персональних сторінках учасників до 28 березня. Разом із результатами буде розміщено інформацію про допущення або ж недопущення до наступних етапів сертифікації.

Основним питанням для організаторів сертифікації цього року була, передусім, безпека учасників сертифікації та персоналу пункту тестування, із чим вони чудово впоралися.

Дякуємо всім причетним до організації та проведення цього етапу – без Вашої допомоги та безпосередньої участі, проведення цього заходу було б неможливим.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO