НМТ-2023: демонстраційний тест з математики

golovnaФахівці Українського центру оцінювання якості освіти продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ та пропонують потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета – математики.

Онлайнова демоверсія НМТ із математики доступна за посиланням. Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний реальному тесту НМТ. 

Під час реального тестування в учасників буде змога користуватися довідковими матеріалами (формулами), тож рекомендуємо працювати над завданнями, використовуючи їх. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні, учасники зможуть вибирати послідовність виконання завдань, за потреби, повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи, – отримати результат. 

Із демонстраційним варіантом тесту з математики можна працювати, завантаживши його на свій пристрій  – комп’ютер, планшет, телефон, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними. 

Не пізніше травня 2023 року Українським центром оцінювання якості освіти будуть оприлюднені демонстраційні варіанти всіх можливих тестів вступного випробування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO