ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОТЯГОМ ЛЮТОГО 2023 РОКУ: СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ

golovnaУ лютому 2023 року КЗ СОІППО продовжив працювати над забезпеченням якості освітнього процесу задля підвищення кваліфікації професійних та конкурентоздатних педагогічних працівників Сумщини, використовуючи очну та дистанційну форму навчання. Важливими напрямками провадження якісної освіти є сприяння розвитку нових ідей і поширення кращих практик реалізації освітнього процесу в контексті відповідності вимогам сьогодення. Організації освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні не завадили такі негативні фактори, як повітряні тривоги під час занять та необхідність переховуватися в укриттях, відсутність електроенергії, особливий психологічний стан людини під час війни.

Відповідно до плану освітньої діяльності на 2023 рік протягом лютого були проведені курси підвищення кваліфікації для слухачів інституту та забезпечено виконання освітніх програм підготовки магістрантів з використанням платформи Microsoft Office 365 A1 (застосунок MS Teams) та аудиторних занять.

У період з 03 лютого 2023 року по 03 березня 2023 року на курси підвищення кваліфікації зараховано 1361 слухачів у 68 груп. Із них:

  • на фахові курси – 222 особи у 12 групах;
  • на підвищення професійної компетентності шляхом стажування – 4 особи;
  • на курси за вибором – 1135 осіб у 56 групах.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 209 педагогічних працівників.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 1135 педагогічних працівників.

У лютому продовжили навчання магістранти спеціальностей: 073 Менеджмент 1 курс (денна форма навчання) і 053 Психологія 1 курс (денна та заочна форма навчання).  Закінчили стажування за фахом в обраних закладах студенти 2 курсу заочної форми навчання спеціальностей: 011 Освітні, педагогічні науки, 073 Менеджмент, 053 Психологія.

16 магістрантів 2 курсу (денна форма навчання) спеціальності 053 Психологія захистили дипломні магістерські роботи та отримали дипломи магістра.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO