До відома учасникам незалежного тестування фахових знань та вмінь вчителів початкових класів – учасників сертифікації 2023 року

golovnaПовідомлення про результати реєстрації Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти вже надіслані рекомендованим поштовим відправленням на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу, а зареєстрованим учасникам – логін та PIN-код доступу до кабінету учасника сертифікації, розміщеного  на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

11 березня 2023 року відбудеться перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Уже з 3 березня 2023 року в кабінеті учасника сертифікації буде розміщено листи-виклики, у яких зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування. Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик, який є документом, обов’язковим для допуску до пункту тестування.

Нагадуємо, що зміст тесту визначений Програмою незалежного тестування. Орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів/підрозділів Програми і схему нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти. Тест укладено українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO