Сертифікація учителів початкових класів: організаційно-інструктивна онлайнова нарада

golovnaПроведення сертифікації вчителів – одна з нещодавніх освітніх реформ Міністерства освіти і науки України, яка покликана об’єктивізувати процес оцінювання діяльності вчителів.

28 лютого 2023 року в режимі zoom-конференції фахівцями Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти для залучених працівників пунктів проведення незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів, із метою розставлення головних акцентів у проведенні сертифікації, було реалізовано організаційно-інструктивну нараду, яка об’єднала педагогічних працівників Сумської, Полтавської та Харківської областей, які входять до території обслуговування Харківського регіонального центру.

Сумщину на заході представляла завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Остапенко О.І.

Відкрив нараду Сидоренко О.Л, директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, який привітав учасників, побажавши результативної участі в нараді та акцентував увагу на важливості і визнанні сертифікації в освітянському колі, правомірності, чіткості, прозорості, відкритості процедури проходження тестування вчителями.

Заступник директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Русанова Н.О. детально зупинилась на безпекових питаннях і прокоментувала вимоги щодо організації протиепідемічних заходів та дотримання академічної доброчесності учасниками сертифікації.

На організаційних питаннях наголосила начальник організаційно-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти  Шматько О.Є., закцентувавши увагу присутніх zoom-конференції на регламенті роботи пунктів тестування, нормативних документах, які визначають порядок проведення сертифікації, та технологічних картках персоналу, де встановлено покрокові дії на пункті тестування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO