ДЕНЬ СПОНТАННОГО ПРОЯВУ ДОБРОТИ

golovna17 лютого в усьому світі відзначають День спонтанного прояву доброти. Започаткували це свято у 1995 році в американському місті Денвер. Утім, воно швидко набуло популярності, що поступово вийшло за межі США і стало відомим в усьому світі. Ураховуючи ситуацію військової агресії – це свято є неабияк актуальним у нашій державі.

Свою назву свято отримало невипадково, адже у багатьох культурах доброта, добрі справи – це саме те, що людство дарує і віддає близьким та незнайомим людям, не очікуючи відповіді, без попередньої підготовки, за покликом серця.

Засновники й послідовники свята вважають, якщо людина очікує вдячності за свої справи, це не можна вважати істиною добротою. Попри те, що свято досить молоде, з кожним роком його популярність в суспільстві зростає. Його можуть відзначати як окремі люди, такі цілі організації, які заохочують до прояву доброти та милості у суспільстві. Сьогодні свято активно відзначають у США, Канаді, Японії, Таїланді, Сінгапурі. Віднедавна День спонтанного прояву доброти святкують і в Україні.

Більш детально з інформацією про «День спонтанного прояву доброти» можна ознайомитися на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO