УЧАСТЬ У ІІ МІЖНАРОДНОМУ НАУКОВОМУ ФОРУМІ «АДАПТИВНІ ПРОЦЕСИ В ОСВІТІ»

golovna07 та 08 лютого 2023 року проведено ІІ Міжнародний науковий форум «Адаптивні процеси в освіті» зібрав наукову спільноту для обговорення актуальних питань у форматі online.  Ініціатором проведення форуму була ГО «Школа адаптивного управління соціально-педагогічними системами». Учасниками проведення форуму є 14 інституцій. До роботи Форуму долучилося 176 учасників із 20 областей України таз 4 країн світу (Китайська Народна Республіка, Республіка Польща, Португальська Республіка, Словацька Республіка).

Учасники Форуму – керівники та заступники, науково-педагогічні та педагогічні працівники закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, наукових установ; директори та заступники, вчителі закладів загальної середньої освіти; докторанти, аспіранти, здобувачі освітніх ступенів.    

Михайло ЖУК, к. філос. н., доцент,  доцент кафедри  соціально-гуманітарної освіти КЗ Сумський обласний  інститут післядипломної педагогічної освіти,  прийняв участь у якості члена Організаційного комітету Форуму та виступив з доповіддю «Можливості адаптивного менеджменту в пошуку та реалізації нових напрямів проєктів в умовах воєнного стану» на Науковій панелі 1 «Адаптивні процеси в освіті в умовах невизначеності». Запис виступу (45-57 хвилини) за адресою https://cutt.ly/o3lIIwH.

Захід відбувся у вигляді відеоконференції на платформі Zoom з прямою трансляцією на YouTube каналі ДЗВО «УМО». З виступами учасників Форуму можна ознайомитися за посиланнями: https://cutt.ly/o3lIIwH (07.02.2023 р.) та https://cutt.ly/T3lIFUj  (08.02.2023 р.).  

Під час підведення підсумків учасники Форуму зазначили високий науковий, організаційний рівень проведення заходу. За результатами роботи ухвалено резолюцію Форуму, підготовлено збірник тез учасників та планується видання монографії.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO