І тур ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

golovna04 лютого 2023 року, у дистанційному форматі, відбувся І тур (практичний) ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій, синхронно з іншими областями України, за єдиними завданнями, розробленими, за дорученням Інституту модернізації змісту освіти, авторським колективом Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

Комплект завдань І туру (практичного) ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій для учнів складався з декількох задач, пов’язаних тематично – «Меблі». Результат роботи над розв’язанням кожної з цих задач був спрямований на використання відповідного до умови задачі програмного засобу з пакету офісних додатків Microsoft Office, а саме MS Office Word, MS Office Excel, MS Office Power Point, MS Office Access.

У І турі інтелектуальних змагань з інформаційних технологій узяли участь учні 9-11 класів із 4 територіальних громад, із них: 1 учень – 9 класу, 1 учень – 10 класу, 3 учні – 11 класу.

За результатами І (практичного) туру змагань найбільшу кількість балів (28 б.) набрала Катрич Мілана, учениця 11 класу Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей».

Протоколи результатів І туру ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO