ДБАЄМО ПРО ПСИХОЛОГІЧНЕ ЗДОРОВ’Я

golovnaПонад 300 днів Україна перебуває в правовому режимі воєнного стану. Попри небезпеку з боку Росії, українці у єдності продовжують обороняти усі фронти, зокрема й освітянський.   Для підтримки кожного громадянина Міністерство освіти і науки України, у межах Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, за ініціативи першої леді України Олени Зеленської, надає поради та рекомендації.

Майже кожного тижня у більшість українських міст прилітають ворожі ракети або безпілотники. Між прильотами українці перебувають у стані «очікування» наступних атак. Щоби уникнути страху, панічних приступів чи навіть постравматичного синдрому (ПТРС), людям варто намагатися контролювати свій психоемоційний стан.

Для підтримки освітян і здобувачів освіти, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, працюють телеграм-канали «Підтримай дитину»  (http://surl.li/eepio)  та «Подбай про себе» (http://surl.li/daqcd), де педагоги та психологи надають актуальні поради та рекомендації.

Ознайомитися з інформацією про страх, як нормальну реакцію організму на небезпеку, можна, перейшовши за покликанням:  http://surl.li/eepjk.

Інформацію про поради щодо контролю психоемоційного стану,  надані Міністерством освіти і науки України (у межах Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки), розміщено на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO