Рефлексуємо – удосконалюємо

golovnaВідповідно до плану впровадження обласного проєкту «Завжди поруч» 26 січня 2023 року відбулася чергова рефлексивна зустріч спеціалістів психологічної служби, в якій взяли участь 260 практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти області.

Модератор зустрічі – Ірина МАРУХИНА, завідувач навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, акцентувала увагу присутніх на тих питаннях, що виникають у рамках реалізації проєкту «Завжди поруч». Зокрема, велику стурбованість викликає проблема втрати дітьми базової довіри до світу. За цих умов перед дитиною, яка знаходиться в травмі, постає дилема – кому можна довірити свої почуття і отримати підтримку, а кому – ні. З огляду на це, практичним психологам, соціальним педагогам було презентовано техніки для роботи з дітьми «Коло підтримки», «Географічна мапа соціальних зв’язків».

Не менш актуальним є питання організації та проведення інтервізійних зустрічей для педагогів. Своїм досвідом з цього питання з присутніми поділилися Тетяна СТЕЦІЄНКО, практичний психолог закладу дошкільної освіти (ясла-садка) №1 «Ромашка» Сумської міської ради, та Яна КОЛОМІЄЦЬ, практичний психолог Машинобудівного фахового коледжу СумДУ.

Переглянути запис зустрічі можна за посиланням: https://youtu.be/p9RDn9rsbTM

01

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO