ІІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ПРАВОЗНАВСТВА

golovna24 січня 2023 року, у дистанційному форматі,  відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Запропоновані завдання з правознавства для учасників олімпіади були спрямовані на визначення рівня  сформованості в учнів правової компетентності, а саме: здатності аналізувати та систематизувати інформацію правового змісту; визначати та застосовувати правові поняття, терміни;  висловлювати власні судження, оперуючи такими категоріями, як: право, демократія, свобода, обов’язок,  права людини.

Під час виконання завдань із правознавства учасники олімпіади показали знання з теорії держави і права, основ конституційного права та цивільного, сімейного.

В інтелектуальних змаганнях з правознавства взяли участь здобувачі освіти з 6 територіальних громад, із них: 5 учнів – 9 класу, 2 учні – 10 класу.

За результатами виконаних завдань олімпіади з правознавства визначено 2 переможці: 9 клас – 1 учень, 10 клас – 1 учень.

Найкращі результати мають учасники команди Дубов’язівської селищної ради (1 учасник – 1 переможець), Комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна  гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» (2 учасники – 1 переможець).

Протоколи результатів ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO