БЕЗПЕКА ЛЮДЕЙ – ПРІОРИТЕТ СЬОГОДЕННЯ

golovnaВійськова агресія Російської Федерації на території України постійно супроводжується обстрілами, особливо прикордонних територіальних громад. За даними Сумської обласної військової адміністрації, до зони бойових дій на території Сумщини віднесено 19 громад (станом на 04.12.2022). У наслідок їх  систематичних обстрілів руйнується критична та приватна інфроструктури. Це призводить до необхідності постійного інформування населення, зокрема педагогів та учнів, щодо порядку дій в умовах надзвичайних ситуацій.

З метою просвітницької роботи та підготовки населення України до здатності діяти в умовах надзвичайних ситуацій, на освітній онлайн-платформі «Зрозуміло» розміщено тематичні онлайн курси та навчальні матеріали, а саме: «У безпеці», «Основи цивільного захисту для добровольців», «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій», «Обережно: міни» тощо.

З більш детальною інформацією щодо змісту, структури та особливостей онлайн-курсів можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO