MozaBook – інтерактивне навчання № 1 в Україні

golovnaВ умовах воєнного стану, з метою оптимізації освітнього процесу, стимулювання інтересу до навчання та розвитку пізнавального інтересу здобувачів освіти, учителям доцільно використовувати сучасні технології візуалізації навчального матеріалу для організації дистанційного та змішаного навчання змісту предметів.

За допомогою інтерактивного програмного комплексу mozaBook можна урізноманітнити інструментарій шкільних уроків численними ілюстраційними, анімаційними та творчими презентаційними можливостями. Видовищні інтерактивні елементи й вбудовані додатки сприятимуть розвитку навиків та зацікавленості здобувачів освіти, полегшуватимуть проведення дослідів і допоможуть у засвоєнні навчального матеріалу.

Інтерактивний програмний комплекс налічує більше 200 підручників та посібників, відповідно до навчальних програм, які затверджено Міністерством освіти та науки України; 1300 3D презентацій, які містять понад 5000 3D моделей; 5300 відео та ілюстрацій; 118 різноманітних інструментів.

З більш детальною інформацією щодо використання у закладах загальної середньої освіти інтерактивного програмного комплексу mozaBook можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO