Платформу Всеукраїнської школи онлайн поповнили тестами для діагностики результатів навчання учнів

golovnaДва роки коронавірус, а тепер повномасштабна війна в Україні спричинили обмеження доступу учнів і вчителів до освітнього процесу, а як наслідки – втрати у навчальному часі, уміннях та знаннях учнів. Тепер на платформі ВШО учителі й учні можуть продіагностувати та вчасно надолужити ці втрати.

До Всеукраїнської школи онлайн додали діагностичні тести з математики й української мови для учнів 5, 7 та 9 класів. Також тести допоможуть з’ясувати, як учні засвоїли теми з попередніх двох років навчання, та виявити, що потрібно додатково доопрацювати. Це – інструмент для вчителя, який дозволить провести «скринінг» класу та зрозуміти, на якому рівні перебувають діти. Окрім того, продіагностувати свої успіхи може й сам учень вдома – тести у відкритому доступі на платформі ВШО.

Діагностичні тести складаються із двох блоків – первинного та вторинного тестування.

З більш детальною інформацією щодо тестів для діагностування учнів можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»)..

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO