Порядок дій при потраплянні під ракетний удар

golovnaЗважаючи на терористичну тактику дій Російської держави, спрямовану на завдання масованих ракетних ударів по цивільним об`єктам та критичній інфраструктурі України, фіксується  невеликий підльотний час ракети. Проте, якщо дотримуватись простих правил поведінки при ракетному обстрілі, то шанси вціліти значно зростуть.

Ракета летить швидко, на невеликій висоті. Існує вірогідність, що сигнал оповіщення про повітряну тривогу буде ввімкнутий із запізненням. Такі випадки вже траплялися в різних областях країни. Це несе велику небезпеку для населення, так як ракети мають значну руйнівну силу і, у випадку їх застосування по цивільній інфраструктурі, можуть призвести до людських втрат. Звук ракети, що летить нагадує свист із шурхітом.

Пам’ятаймо,  що коли лунає сирена, необхідно негайно направлятися в найближчі укриття та перебувати там до сигналу «Відбій повітряної тривоги!», а також брати із собою «тривожні» валізи з документами, їжею та речами першої потреби. За відсутності поблизу укриття, використати безпечний простір ‒ захисну споруду; внутрішній під'їзд без вікон; внутрішнє приміщення, у якому розташована мінімальна кількість зовнішніх стін, вікон та дверей тощо.

Інформацію, щодо захисту під час ракетного обстрілу, розміщено на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO