Світлодіодні LED (Light-Emitting Diode) лампи – сучасне та економічно вигідне освітлення

golovnaГоловною умовою очного навчання в закладах освіти є наявність захисних споруд, у яких не допускається: прокладання тимчасових електричних та інших інженерних мереж, а також незакріпленого електричного обладнання; використання   світильників, люмінесцентних ламп, світильників із незахищеними лампами розжарювання. Електричні світильники мають бути захищеними від механічного пошкодження. Захисна споруда має забезпечуватися штучним освітленням. Для освітлення захисних споруд можна використовувати світлодіодні та інші енергоощадні лампи.

Енергоефективність та ощадливий підхід до використання енергоресурсів завжди були важливим питанням для українців. Особливо важливо це під час воєнного стану та військових дій.

Одним із заходів щодо економії електроенергії є заміна ламп розжарювання на енергозберігаючі. Лампи розжарювання застаріли в технологічному плані, тому в більшості країн світу від них або повністю відмовилися, або обмежили за потужністю.

В Україні 40% структури споживання електричної енергії становить населення, а заміна 50 млн. лампочок розжарювання може заощадити роботу одного реактора атомної станції потужністю 1МВт. Для збалансування енергосистеми у країні, Уряд України озвучив міжнародним партнерам пропозицію щодо заміни 50 млн старих лампочок на LED-лампи. Першим, хто приєднався до цієї ініціативи, став Євросоюз, який заявив про те, що готовий профінансувати для населення України заміну 30 млн ламп. Початок програми безкоштовного обміну ламп розжарювання на нові LED-лампи, обсягом до п’яти ламп на людину заплановано на 1 січня 2023 року. Одна людина може замінити п’ять лампочок і тим самим зробити свій внесок у впровадження енергозберігаючих технологій у себе вдома.

У ламп LED термін експлуатації до 50000 годин, що в 50 разів більш ніж термін експлуатації у ламп розжарювання. При цьому, можна на одній лампі заощадити 420-1250 гривень.

Світлодіодні LED (Light-Emitting Diode) лампи – сучасне та економічно вигідне освітлення. Вони вже давно знайшли застосування в різних галузях, їх використовують у промисловості та на виробництві, для освітлення парків і вулиць, у  житлово-комунальному господарстві, для внутрішнього освітлення приміщень. Останнім часом їх досить часто стали використовувати також й в домашніх умовах.

Інформацію про характеристики та призначення використання, як для систем зовнішнього, так і внутрішнього освітлення, світлодіодних LED ламп,  – розміщено на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO