УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ОСВІТНЬОМУ ФОРУМІ «ВІДЛУННЯ ІДЕЙ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ В СУЧАСНОМУ ОСВІТНЬОМУ Й КУЛЬТУРНОМУ ПРОСТОРІ»

43 грудня 2022 року минає 300 років від дня народження Григорія Сковороди – філософа, просвітника, гуманіста, поета, педагога, музиканта, якого «світ ловив і не впіймав». Завдяки глибинності, багатогранності й актуальності науково-мистецької спадщини, Григорія Сковороду впродовж віків цінують як на Батьківщині, так і за її межами. Досліджуючи й пізнаючи його духовні домінанти, кожне нове покоління переконується у величі мудрості простого ченця з Полтавщини.

З нагоди вшанування пам’яті видатного митця й інтелектуала Комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» об’єднав у віртуальній залі учасників науково-освітнього форуму «Відлуння ідей Григорія Сковороди в сучасному освітньому й культурному просторі» − освітян із різних куточків України. У центрі уваги спікерів − питання, що розкривають інноваційний контекст духовно-просвітницьких ідей і творчих акцентів мандрівного філософа, його зв’язки з Черкащиною та міжкультурний діалог. Таке прочитання доробку видатного українця дає змогу вкотре пересвідчитися, що життєві цінності, на яких добре знався Григорій Сковорода, актуальні в усі часи й для усіх поколінь.

З доповіддю на пленарному засіданні Михайла ЖУКА, к. філос. н., доцента, доцента кафедри соціально-гуманітарної освіти КЗ СОІППО «Філософія Г. Сковороди в розумінні викликів ХХІ ст.», можна ознайомитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=muC2PHKaVGA.    

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO