Безпечні зимові канікули

01Завершується І семестр, і хоча, здебільшого, школярі навчаються онлайн, обов’язковим компонентом освітнього процесу є канікули. Тож, перед початком канікул важливо нагадати учням про елементарні правила безпеки, адже це – запорука того, що діти гарно відпочинуть і повернуться до навчання здоровими.

Зимові канікули – пора відпочинку, свят і розваг. Але для того, щоби канікули були веселими й корисними, необхідно пам'ятати про безпечну поведінку.

Під час зимових канікул категорично забороняється: контактувати з незнайомими людьми; перебувати на об’єктах незавершеного будівництва; відвідувати водоймища без нагляду дорослих; розпалювати вогнища у лісі.

Обов’язково варто дотримуватися: правил дорожнього руху (на одязі носити світловідбиваючі елементи, які  зроблять дітей помітними для водіїв у темряві або в умовах обмеженої видимості, під час руху проїжджою частиною); правил електробезпеки; правил протипожежної безпеки; правил поведінки з вибухонебезпечними предметами; правил поведінки під час карантину, спричиненим гострою респіраторною хворобою COVID-19.

З рекомендаціями щодо правил поведінки на зимових канікулах, можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO