НАЦІОНАЛЬНА ШКОЛА УПРАВЛІНЦІВ

golovnaДля системного підвищення кваліфікації керівників закладів дошкільної, загальної середньої, професійної,  фахової передвищої та вищої освіти Міністерство освіти і науки України, спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та ГО «Асоціація інноваційної та цифрової освіти», створили платформу «Національна школа управлінців».

Найближчим часом на платформі «Національна школа управлінців» з’являться програми від корпорації «Intel», курс підвищення кваліфікації для керівників закладів дошкільної освіти.

Підвищення кваліфікації за допомогою платформи «Національна школа управлінських кадрів» – це різні форми навчання: дистанційна, очно-дистанційна, очна, змішана, що дають можливість слухачам обрати найбільш зручну для кожного форму навчання.

З більш детальною інформацією щодо створення кадрового резерву керівників закладів освіти можна ознайомитися на офіційному сайті Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рубриці Вчимося в умовах воєнного стану (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO