ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОТЯГОМ ЛИСТОПАДА 2022 РОКУ: СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ

golovnaПротягом листопада 2022 року у зв’язку з воєнним станом, який діє на території України з 24.02.2022 року та можливостями КЗ СОІППО у використанні технологій дистанційного навчання, освітній процес із слухачами продовжився у дистанційному форматі.

Відповідно до плану освітньої діяльності КЗ СОІППО на 2022 рік завдяки згуртованій роботі кафедр інституту та навчального відділу протягом листопада були проведені курси підвищення кваліфікації для слухачів інституту та забезпечено виконання освітніх програм підготовки магістрантів з використанням платформи Microsoft Office 365 A1 (застосунок MS Teams) та навчальної платформи Moodle.

У період з 1 листопада 2022 року по 02 грудня 2022 року на курси підвищення кваліфікації зараховано 1626 слухачів у 76 групах. Із них:

  • на фахові курси – 242 особи у 12 групах;
  • на підвищення професійної компетентності шляхом стажування­­­ – 30 осіб у 1 групі;
  • на курси за вибором – 1354 осіб у 63 групах.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 299 працівників закладів освіти Сумської області.

Підвищення кваліфікації в дистанційному форматі на платформі Moodle, продовжуюється за розкладом.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 1354 педагогічних працівників.

Станом на 01 грудня 68 студентів магістратури продовжили навчання за спеціальностями: 073 Менеджмент 1 курс (денна форма навчання), 011 Освітні, педагогічні науки 1 курс (заочна форма навчання), 053 Психологія 1 та 2 курс (денна форма навчання). Окрім того, магістранти 2 курсу спеціальності 053 Психологія розпочали стажування за фахом в обраних закладах.

Screenshot 3У ході моніторингу якості освітнього процесу  була з’ясована, зокрема, потреба у використанні технологій дистанційного навчання як у воєнний так і у післявоєнний час, що підтверджується діаграмою.

У анонімному анкетуванні «Нас цікавить саме Ваша думка» педагоги висловлюють думку, що дистанційне навчання є безпечним способом здійснення освітнього процесу в ситуації, що склалася.

 

MicrosoftTeams image

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO