#ЗАВЖДИПОРУЧ

nagolovnuПід такою назвою в закладах освіти області стартував проєкт з психологічної підтримки педагогів, спрямований на емоційну підтримку та професійне зростання педагогів в умовах воєнного стану. Основними завданнями проєкту є підвищення рівня обізнаності педагогів щодо стресу, психологічної травми, посттравматичних стресових розладів; формування у педагогів практичних навичок щодо надання здобувачам освіти допомоги в умовах війни; сприяння відновленню емоційної стабільності в стресовій ситуації, розвитку психологічної стійкості в дітей та дорослих.

Проєкт складається з 2 етапів. На 1 (підготовчому) етапі практичні психологи закладів освіти вивчають запити педагогів щодо тематики зустрічей.   Реалізація 2 (основного) етапу передбачає проведення на початку тижня «ранкової зустрічі» з педагогами, яка має на меті стабілізацію психоемоційного стану педагогів, відпрацювання навичок володіння техніками активізації ресурсів, розвитку психологічної стійкості. Наприкінці тижня для педагогів проводиться засідання інтервізійної групи, де вони можуть обмінятися досвідом, обговорити складні ситуації, що виникли у процесі взаємодії з дітьми.

На допомогу спеціалістам психологічної служби у реалізації проєкту на сайті навчально-методичного центру психологічної служби створено рубрику «Проєкт «Завжди поруч», де надано нормативно-правові документи, відео-запис відповідей на питання, що виникають в процесі реалізації проєкту. Надалі передбачається поповнення рубрики інформаційними та методичними матеріалами. Крім того, щомісяця навчально-методичним центром психологічної служби заплановано проведення інтервізійних груп для спеціалістів. То ж бажаємо успіхів у реалізації проєкту, а відтак, збереженню психічного здоров’я педагогів та здобувачів освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO