ОСВІТА У ВИМІРІ ЦИФРОВИХ ПОКОЛІНЬ (листопад 2022)

03З 07.11.22 по 09.11.22 на базі Глухівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №6 Глухівської міської ради Сумської області відбулись авторські курси за вибором Жука М.В. «Особливості навчання цифрових поколінь». У відповідності до попереднього планування записалось 30 чоловік, прослухало – 36. Курси орієнтувались на тренд  «навчання через дію», коли слухачі не просто адаптувались до теорії, а коли теорія допомагала їм оптимізувати власні практики і визначити нові ресурси, пріоритети, напрями діяльності. В основі освітньої комунікації була не абстрактна теорія, а постійний аналіз реальних практик. При цьому слухачі були адаптовані до проблематики теорії поколінь, сучасних викликів українській освіті і особливо в форматі пошуку нових напрямів проєктів в умовах військового стану та після перемоги.

Фактично обговорення охоплювали дошкільні навчальні заклади, початкову, середню та старшу школи. Акцент було зроблено на цифровому потенціалі змішаного навчання, залученню учнів для інтегрованих проєктів з аналізом англомовних проєктів та можливості формування партнерства. Ми обговорили можливу «дорожню карту формування партнерства в сучасних умовах» і домовились про подальшу консультативну підтримку конкретних проєктів.  При цьому дуже цікавим було обговорення проблем формування дослідницької культури учнів в умовах дистанційного навчання через мобільні дослідницькі проєкти. Велику увагу в цій школі приділяють командній взаємодії в умовах дистанційного навчання, формуванню компетенцій через інтегровані проєкти, що спрямовані одночасно на закріплення декількох компетенцій. Ми домовились про поточне консультування після завершення курсів.       

Відгуки.

Муковоз О.Г. Тема курсів "Особливості навчання цифрових поколінь" є на сьогодні актуальною та потрібною. Адже сучасність пропонує нам стрімкий розвиток цифрових технологій. Професія вчителя передбачає зміну методів, підходів для навчання сучасної молоді. Як зорієнтуватися? На що звернути увагу? Ми розглянули питання "Хто такі покоління Альфа і в чому відмінність від поколінь ікс, ігрек, зумерів?" Цікавим елементом був обмін педагогічним досвідом щодо інновацій в роботі. Професійні коментарі М. Жука дали змогу подивитися на свою педагогічну діяльність з іншого ракурсу.

Лагута О.П. Михайле Васильовичу, дякую за можливість проходження курсів. Корисна і необхідна інформація була надана на платформі курсу.   Дякую за змістовні лекції, цікавий матеріал.

Часницька Н.О. Враження від курсу Особисто для мене переконливим відкриттям стало те, що пошук довільної інформації зручніше проводити за зображеннями. Досить корисною вважаю пораду пошуку інформації іноземною мовою з використанням перекладача. У майбутньому планую користуватись цими порадами. Дякую за курс!

Ковальова Ю.В.  Добрий день! Проходжу курсу, де Ви є викладачем, вже не перший раз. Завжди змістовно та актуально. Дякую за таку можливість. Миру нам та нашій Україні!

Козловська Т. В.  Курс дуже цікавий, змістовний, надихаючий. Дізналася багато нового від колег. Матеріал курсу дає поштовх до творчості та використання нового в роботі.
Дякую! Бережи Вас Бог!

Забара О.В. Шановний Михайло Васильович, щиро дякую Вам за проведений курс. Мені дуже шкода, що у зв'язку з технічними причинами я змогла підключитися лише в останній день, але, не дивлячись на це, від курсу я отримала лише позитивні враження. Все цікаво, інформативно, корисно. А найголовніше - Ви надихнули мене не зупинятися на досягнутому, а розвиватися і не боятися ділитися своїми знаннями та вміннями з більшою аудиторією людей.

Мовчан С.Г.   Я вважаю, що курси є корисними і цікавими. Кожен має змогу поділитися власним досвідом і ознайомитися з досвідом інших. Отримати корисні поради для подальшої роботи.

Чернишова Н.В. Михайле Васильовичу, дякую за доступну консультацію щодо використання «фан вікі» на уроках зарубіжної літератури.

Особисто мені сподобався сучасний формат і змістовність курсу "Особливості навчання цифрових поколінь", який допоможе розвивати учнівську креативність та творчу особистість дитини.

Квасник С.А. Дякую Вам за курс. Ви дали багато корисної інформації. Великою перевагою курсу було залучення вчителів до обговорення свого досвіду, адже дуже важливо проаналізувати свої надбання. Бажаю вам успіхів в роботі і нових перемог!

Суржик К.С.  Дякую за цікавий курс. Матеріал поданий в доступній формі. Інформація вся систематизована та корисна для використання в подальшій роботі. Катерина Сергіївна.

Пилипенко Н.В. Сьогодення вимагає від кожного взаємодії інтеграції індивідуального підходу, персоналізації та командної взаємодії. Саме це для слухачів курсів створює найбільш сприятливі можливості для розвитку пізнавальних сил, активності, індивідуальних властивостей.

Дерпа Г.І. Добрий день! Курс цікавий і надихаючий. Дізналася багато нового, щось пригадала. Матеріал курсу дає поштовх до творчості та використання нового в роботі. Дякую! Бережи Вас Бог!

Некрасова Л.М. Михайло Васильович, щиро дякую за курси. Адже СПІВПРАЦЯ з Вами: стимулює до презентації практичного досвіду; мотивує до подальшого розвитку педагогічних ідей; допомагає віднайти ту «родзинку» в педагогічних надбаннях, яка дає можливість оцінити їх як інноваційні. Дякую!

Шершень Л.М. Дуже вдячна за інформацію, яка допоможе мені розвивати себе як сучасного педагога НУШ та колектив педагогів Глухівської ЗОШ №6!!! Здоров’я, мирного неба, перемоги!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO