ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОТЯГОМ ЖОВТНЯ 2022 РОКУ: СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ

golovnaПротягом жовтня 2022 року у зв’язку з воєнним станом, який діє на території України з 24.02.2022 року та можливостями КЗ СОІППО у використанні технологій дистанційного навчання, освітній процес із слухачами продовжився у дистанційному форматі.

Відповідно до плану освітньої діяльності КЗ СОІППО на 2022 рік завдяки згуртованій роботі кафедр інституту та навчального відділу протягом жовтня були проведені курси підвищення кваліфікації для слухачів інституту та забезпечено виконання освітніх програм підготовки магістрантів з використанням платформи Microsoft Office 365 A1 (застосунок MS Teams) та навчальної платформи Moodle.

У період з 03 жовтня 2022 року по 30 жовтня 2022 року на курси підвищення кваліфікації зараховано 1408 слухачів у 67 групах. Із них:

  • на фахові курси – 182 особи у 9 групах;
  • на курси за вибором – 1226 осіб у 58 групах.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 254 працівників закладів освіти Сумської області.

8 груп, які в кінці серпня 2022 року розпочали навчання на платформі Moodle, продовжують підвищення кваліфікації в дистанційному форматі.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 1107 педагогічних працівників.

Підвищення професійної компетентності шляхом стажування закінчили 3 особи.

Відповідно до плану роботи навчального відділу на 2022 рік з 25 по 27 жовтня 2022 року 10 працівників КЗ СОІППО мали змогу отримати теоретичні знання та практичні навички надання першої медичної допомоги на курсах  «Основи домедичної допомоги».

Розпочали заняття 28 студентів 1 курсу магістратури спеціальностей: 073 Менеджмент (денна форма навчання), 011 Освітні, педагогічні науки (заочна форма навчання), 053 Психологія (заочна форма навчання).

Продовжили навчання 43 магістранта 1 та 2 курсу (денна форма навчання) за освітньо-професійною програмою «Практична психологія».

Screenshot 1 crРезультати щомісячного моніторингу якості освітнього процесу, який відбувається за дистанційною формою, продемонстрували, що найбільш корисними для слухачів були навички по роботі з віртуальними дошками: Jamboard, Padlet, Whiteboard, Linoit та сервісами створення інтерактивних завдань, презентацій, плакатів, відео й інших елементів уроку: Canva, Kahoot, LearningApps а також сервіс для створення та проведення миттєвих опитувань: Mentimeter.

У анонімному анкетуванні «Нас цікавить саме Ваша думка» прийняли участь 224 слухача курсів, 204 (91%) з них зазначили найбільш цікаві теми, які можна розподілити за напрямами:

  • «ефективне поєднання онлайн та офлайн навчання»;
  • «дієві форми та інтерактивні методи роботи під час дистанційного навчання»;
  • «психологічна підтримка дітей під час війни, як подолати майбутні проблеми».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO