Учнівські ліги «Здорова Україна» в закладі освіти та інновації тіловиховання

golovnaОрганізації фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах освіти та питанням фізичного виховання, спорту і ментального здоров’я були присвячені Всеукраїнські заходи: методологічний семінар «Учнівські ліги «Здорова Україна» в закладі освіти», що відбувся 25 жовтня та онлайн-конференція «Інновації тіловиховання 3.0. Виклики сьогодення», що відбулася 27 жовтня 2022 року, у яких узяв участь (у режимі онлайн) методист фізкультурної освітньої галузі, предмета «Захист України» та з національно-патріотичного виховання відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Легкодух В.А..

Мета заходів – оприлюднення керівникам закладів освіти та вчителям фізкультурної галузі порядку організації та проведення етапів Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Учнівські ліги «Здорова Україна»; адаптація уроків фізичної культури до вимог сьогодення; висвітлення інновацій та нових підходів до проведення уроків з фізичної культури.

Організаторами заходу виступили: Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, громадська організація «ЮкрейнЕктів» та благодійний фонд допомоги дітям «Parimatch Foundation Ukraine».

Спікери семінару – представники Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, керівники руху зі сприяння розвитку спорту серед школярів та студентів «Джуніорс» та благодійного фонду допомоги дітям «Parimatch Foundation Ukraine».

Під час семінару були розглянуті питання:

  • ознайомлення з проєктом Положення про Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Учнівські ліги «Здорова Україна»;
  • порядок приєднання закладів освіти до мережі шкіл руху «Джуніорс»;
  • створення у закладах освіти груп підтримки команд учнівських ліг з метою залучення до командної роботи неактивних у спортивному плані учнів.

На конференції  були висвітлені теми:

  • нові тренди та зміни на уроках фізичного виховання;
  • діджиталізація уроків фізичного виховання: тренди, адаптація та проведення;
  • вплив спорту на ментальне здоров’я;
  • соціалізація – новий акцент на уроках фізичного виховання;
  • дієві практики подолання стресу;
  • безбарʼєрність уроків фізкультури: нові та актуальні види спорту.

Інформаційні матеріали семінару можна переглянути в запису – за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=cEazxqW0bVU, https://www.youtube.com/watch?v=9wQhcopsLRY.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO