ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2022 рік, 27 жовтня відбулась в онлайн форматі обласна методична майстерня # 3. Сесія 1 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти».

Цільова аудиторія – вихователі-методисти, вихователі, практичні психологи, учителі-логопеди закладів дошкільної освіти.

Мета заходу – надання методичної допомоги педагогічним працівникам із питань застосування ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.

З мотиваційним меседжем до учасників заходу звернулась Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи, доктор педагогічних наук, професор, актуалізувавши тему зібрання та наголосивши на класифікації ігор.

У ході роботи Міщенко Л.Б., методист з  дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та  професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила педагогів з питанням «Гра  як система, підхід та інструмент, який працює у сьогоденні. Вступ до  LEGO». Ковтун Є.Ф., Цимерман І.Л., старші викладачі кафедри теорії та методики змісту освіти Сумського ОІППО, розкрили питання  «Дошкільна освіта у контексті вимог сьогодення»; Лобода В. В., викладач кафедри теорії та методики змісту освіти Сумського ОІППО, – «Гра – переосмислення концепту».

Учасники заходу мали можливість в ігровому онлайн форматі   зануритися у світ ігор: «Знайомство», «Парковка для правил», «Абетка гри», «Емоції», «Асоціації», «Сучасний ЗДО», «Які вони сучасні діти», «Лего-розминка», «Лего-руханка».

Учасникам надано методичні рекомендації щодо застосування ігрових та діяльнісних методів «навчання через гру» в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO