28 ЖОВТНЯ – ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД НАЦИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

golovna28 жовтня Україна відзначатиме 78-му річницю вигнання нацистських окупантів з України. Цього дня традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських окупантів.

Український вимір Другої світової війни – це боротьба на всіх фронтах і «театрах» воєнних дій: не тільки на Східному фронті, а й в лавах руху опору інших країн, арміях союзників, що воювали в Італії і Франції, на Далекому Сході.

Вигнання нацистів з України стало можливим завдяки об’єднанню зусиль усієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів. У ході Другої світової війни 1939-1945 років саме на території України відбулися ключові битви за визволення Європи від нацизму.

Досвід боротьби із нацизмом учить, що війна завжди закінчується у столиці агресора. 

Сьогодні варто пригадати імена наших співвітчизників, які своєю мужністю та безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, навіть ціною власного життя, наближали день визволення України від нацистської окупації.

У  цей пам’ятний, світлий і, водночас, сумний день ми маємо вкотре усвідомити значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення.

Нехай єднає нас усіх любов до України, любов до рідного краю, а безсмертний подвиг творців перемоги надихає на добрі справи в ім’я нашої держави.

У цей день ми вшановуємо всіх тих, чия боротьба, самовіддана праця та героїзм сприяли звільненню України від нацистів! У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Будемо пам’ятати і не забувати!

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO