ОСВІТА У ВИМІРІ ЦИФРОВИХ ПОКОЛІНЬ.

golovnaЗ 03.10.22 по 05.10.22 на базі Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12  Конотопської міської ради Сумської області відбулись авторські курси за вибором Жука М.В. «Особливості навчання цифрових поколінь». У відповідності до попереднього планування записалось 20 чоловік, прослухало – 30. Форматом курсів було «навчання через дію», коли слухачі не просто адаптувались до теорії, а коли теорія допомагала їм оптимізувати власні практики і визначити нові напрями діяльності. Тому в основі спілкування була не абстрактна теорія, а постійний аналіз реальних практик. При цьому слухачі були адаптовані до проблематики теорії поколінь, сучасних викликів українській освіті і особливо в форматі пошуку нових напрямів проєктів в умовах військового стану та після перемоги. Фактично обговорення охоплювали початкову, середню та старшу школи. Акцент було зроблено на цифровому потенціалі змішаного навчання, залученню учнів для інтегрованих проєктів з аналізом англомовних проєктів та можливості формування партнерства. Ми обговорили можливу «дорожню карту формування партнерства в сучасних умовах» і домовились про подальшу консультативну підтримку конкретних проєктів.

01

Відгуки.

Малюта Н.І. Дякую за плідну співпрацю, за масу ідей, які стануть підґрунтям для подальшої роботи.

Шевченко Н.В. Михайло Васильовичу, хочу подякувати Вам за приділений нам час. Після першого дня цих невеличких курсів, ми с колегами були однодумцями, коли обговорювали онлайн зустріч і сказали про Вас: - Так ЛЮДИНА говорить правильні речі! Ми дійсно виконуємо багато цікавої роботи з учнями, але навіть не замислюємось, що це підходить під ті наукові терміни, про які, коли чуємо, то думаємо що це щось недосяжне. Правильно й те, що існує якийсь невеличкий бар'єр, який заважає презентувати свої досягнення і в більшості думаєш чи це кому буде потрібно? Особисто для мене така ділова зустріч з Вами придала більше натхнення та творчого бажання, а саме: я змінила тему своєї самоосвіти і відчуваю, що мені з великим задоволенням тепер хочеться над нею працювати. Тема буде пов'язана з комбінаторним малюванням для учнів початкової школи. Вважаю, що такі зустрічі онлайн корисні, але зустріч офлайн була б ще цікавішою. Живе спілкування я порівнюю з картиною, яка написана рукою художника, а не створена за допомогою комп'ютерних програм.  Тож дякую Вам ще за те, що ми знаємо, до кого можна звернутися за консультацією або слушною порадою.

Захарченко С.Ю. 03-05.10.22 р. була слухачем курсів за вибором «Особливості навчання цифрових поколінь». Жук М.В. приділив максимальну увагу проблемі, в цікавій формі, залучивши слухачів до діалогу, реалізував мету курсів. Протягом занять слухачі ділилися досвідом, а керівник курсів спрямовував на подальший розвиток надбань вчителів, актуалізуючи відповідно теми курсів. Тема цікава та необхідна в сучасних реаліях. Керівник курсів Жук М.В. продемонстрував високий рівень володіння темою. Виражаю глибоку вдячність за отримання додаткових знань.

Данилов Є. О. Дуже корисно, професійно, цікаво, неперевершено.

Шевченко Н. О. Кожна людина в житті, на будь- якому етапі, намагається чогось досягти, перевершити самого себе, розкрити свій внутрішній потенціал для нових звершень. Завдяки вам, ми отримали знання та досвід, але ще й побачили свою роботу під новим кутом зору. Поділившись практичним досвідом на заняттях при розгляді конкретних ситуацій, Ви вмотивували нас до нових ідей. Ми вдячні вам за можливість удосконалювати свої вміння, навички, за новий теоретичний досвід, за поштовх. Головне вірити в себе! Бажаю вам цікавих людей, ідей, зустрічей, натхнення.

Данилова Г. П. Ви - людина, яку приємно слухати годинами. Спілкуючись з Вами отримуєш величезний пласт знань та порад, які допомагають працювати, думати, діяти та знаходити нові шляхи к успіху. Щиро дякую.

Волинко І. Й. Дякуємо за партнерське невимушене спілкування, за Ваші поради, які допоможуть молодим педагогам у подальшому професійному зростанні та можливості представити себе і свій досвід роботи у актуальному форматі. Сподіваємось на нашу подальшу співпрацю на курсах підвищення кваліфікації.

02Петренко Л.І. Для кожного фахівця проходження курсів - це, по-перше, отримання нових знань у царині своєї діяльності. Конкретно для вчителів - це забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти.  Сьогодні діяльність освітян націлена на  використання нових підходів до навчання здобувачів освіти  з урахуванням особливостей організації дистанційного та змішаного навчання  в умовах віддаленості учасників освітнього процесу з огляду на сьогоднішній стан у державі. Це, безперечно, вимагає нових  думок, конструктивних ідей і своєрідних шляхів до їх реалізації. Саме таким джерелом цікавих підказок для напряму діяльності вчителя сьогодні й стала для нас співпраця з Жуком М.В. , що була направлена на розгляд особливостей навчання

Пурига В. В. Шановний Михайло Васильович! Ми вам дуже вдячні за розкриття актуальної сучасної та дуже потрібної зараз теми. Ми дізналися багато нового. І побудова проведення курсів теж дуже цікава та корисна переплетенням теорії з практикою, що активізувало наше сприйняття. Такий формат мав позитивний вплив, що сприяє підвищенню нашого рівня! Дуже вам дякуємо та бажаємо успіхів у вашій потрібній праці!!!

03Савіна Д. В. Дякую, Вам, Михайло Васильовичу, за корисні поради, змістовні лекції. Курси дали нові ідеї для власного розвитку. Отримала багато цінного, практичного спрямування інформації. Є мотивація! Цікаво та корисно під час сьогодення! Бажаю Вам здоров’я, миру і цифрових поколінь у навчально-виховному процесі від початкової школи до випускних класів. Чимало цікавих ідей, що допоможуть нам у роботі,  подав Жук М.В. Щиро вдячні за пропозиції, поради.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO