МІЖНАРОДНИЙ ТРЕНІНГ З АРТТЕРАПІЇ: ТЕАТР РОЗВАНТАЖУЄ Й ЛІКУЄ

main14-15 жовтня 2022 року відбувся міжнародний тренінг з арттерапії «Театральне мистецтво в аутистичному спектрі» за унікальною методикою американської дослідниці Келлі ХАНТЕР. У міжнародному тренінгу взяла участь в.о. завідувача кафедри теорії і методики змісту освіти КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент Лариса СЄРИХ.

Ідея й унікальна методика лікування, розвантажування, надання мотивації дітям аутистичного спектру заснована Келлі Хантер, яка розробила тренінги з тричасною структурою: розминка; комплекс вправ, завдань із звуками й музичним супроводом (вправи та завдання обираються відповідно до індивідуальних особливостей групи); шеринг (обмін між учасниками відчуттями, враженнями, емоціями та ін.).

Програма першого дня (14 жовтня 2022 року) була побудована за напрямами: перший стрим – тренінг з дітьми з розладами аутистичного спектра (тренінг можна переглянути на Youtube каналі https://youtu.be/pQ_41z_lcM8); другий стрим – вистава  «Перікл» В. Шекспіра (без сценічного оформлення) від театру американських акторів «Флейта», основна мета якої – довести глядачам, що будь-які вади можна подолати, якщо маєш мотивацію, прагнення, ретельність і сумління (стрим на Youtube каналі https://youtu.be/pTL-vOKhi_w).    

15 жовтня 2022 року відбувся тренінг з дітьми з розладами аутистичного спектра, бесіда з батьками та учасниками стримів (тренінг на Youtube каналі https://youtu.be/hQenKhmPgJk).

По завершенню другого дня учасники тренінгу обмінялися враженнями, власними надбаннями й можливостями використання специфічної методики застосування мистецтва, зокрема театру, в закладах освіти України.  

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO